Actie Haarmode Brommert

OPDRACHT:
Haarmode Brommert wil in winkelcentrum de Coevering in Geldrop meer klanten naar de kapperszaak trekken en laten zien dat ze echt aandacht besteden aan de klanten die komen. Géén Flauw Idee ging even los.

We zijn gestart met een bijpassende quote ‘JOUW HAAR, ONZE AANDACHT’, die laat zien dat Haarmode Brommert niet zomaar een kapsalon is maar echt aandacht heeft voor de klanten. Door ludieke spiegels op de ramen te plakken staan voorbijgangers even stil bij hun haar. De spiegels zijn beplakt met grappige quotes zoals ‘Doe maar een kapseltje’, ‘Tijd voor iets nieuws?’ en ‘Zit het nog goed?’ Op de Statafel voor de deur liggen leuke ansichtkaarten die je gratis mee kan nemen, met bijpassende quotes en kortingsacties. Daarnaast zijn de stickers op de gevel vervangen. Op de spiegels van de kaptafels zijn kleine stickers geplakt met een link naar de social media pagina’s. Hier kunnen klanten de gepersonaliseerde gifjes van Haarmode Brommert gebruiken voor de posts en leuke berichten over hun nieuwe kapsel delen.

Met deze actie is er reuring rondom de winkel, kunnen klanten en voorbijgangers een kaartje meenemen om uit te delen (mond-tot-mond) en worden klanten bereikt via social media.


OpdrachtgeverHaarmode BrommertSoort opdrachtactie, stickers, gifjes, ansichtkaart, quotesLinkhaarmode-brommert.nl