Even voorstellen
Géén Flauw Idee is dol op het bedenken van originele concepten en designs. Sinds 2017 ben ik, Eva Truijen, de trotste eigenaresse van Géén Flauw Idee, een ontwerpbureau voor reclame en design. Creativiteit, humor, plezier in het leven en communicatie met een knipoog is waar Géén Flauw Idee voor staat. Bedrijven met dezelfde instelling zullen prima matchen met Géén Flauw Idee. Met passie en creativiteit creëer ik concepten die indruk maken. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan eens het werk.

De kracht
Géén Flauw Idee werkt samen met partnerbedrijven die hun vak verstaan. Door onze krachten te bundelen kunnen wij een totaalpakket aanbieden dat met passie en plezier wordt uitgevoerd. Zo zijn we er niet alleen voor de ontwikkeling van visuele middelen, maar kunnen we bijvoorbeeld ook zorgen voor aantrekkelijke teksten, prachtige fotografie en een goed vindbare website.

Tarief
Het uurtarief van Géén Flauw Idee is €72,- (excl btw).

Omdat Géén Flauw Idee een eenmanszaak is, die zowel ideeën kan bedenken als uitwerken, zijn de lijnen kort. Hierdoor is Géén Flauw Idee er ook voor kleinere organisaties die willen opvallen. Door jaren ervaring als vormgever met kennis van de marketing kant kan Géén Flauw Idee ook snel schakelen met de grote bedrijven en durft mee te denken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem snel contact op.